Începător? Așa pui primul pariu online în doar câteva minute!

Vrei să plasezi primul pariu online, dar nu știi de unde să începi? Te pricepi la sport însă nu ai avut până acum nici un contact cu pariurile sportive? Ei bine, acest scurt ghid îți este adresat ție: Îți voi explica ce ai de făcut pentru începe să pariezi pe internet de pe computer, telefon sau tabletă de oriunde te-ai afla.

Cum nimeni nu se naște învățat, este clar că pentru anumite persoane dornice de a trăi evenimentele sportive cu ceva mai multă adrenalină, efectuarea primului pas poate fi amânată de multe ori din lipsa cunoașterii. Partea bună este că agențiile de pariuri online de top, care sunt licențiate la noi în țară, le propun utilizatorilor o interfață modernă, intuitivă și ușor de înțeles.

Trebuie să recunosc faptul că și eu am început să pariez după mai multă vreme decât mi-aș fi dorit, pentru că nu mă descurcam prea bine cu ale internetului, însă astăzi situația s-a simplificat substanțial. La vremea când m-am apucat totul părea complicat, însă numai până când am găsit acest tutorial de deschidere cont pe Unibet – sau cel puțin unul foarte asemănător.

În primul rând, trebuie să alegi operatorul la care vrei să te înregistrezi. Este recomandat să ai conturi deschise la mai mulți și să pariezi acolo unde găsești cota cea mai mare pentru fiecare pronostic, însă pentru început fă bine și acomodează-te cu unul, pentru că apoi îi vei înțelege cu ușurință și pe toți ceilalți. La mine, prima agenție a fost Unibet. Ce trebuie să faci în primul rând este să cauți butonul de înregistrare, care se află de regulă în partea de sus a ecranului, în marginea din dreapta.

Apoi, ți se vor afișa mai multe câmpuri pe care trebuie să le completezi. Trebuie să ai mare atenție să nu greșești. Completează datele așa cum apar ele în buletin pentru a evita orice probleme. Trebuie neapărat să introduci CNP-ul tău valid pentru că statul îi obligă pe operatori să-ți verifice identitatea, pentru a te putea impozita în mod corect și automat. Nu-ți face griji, impozitul la pariuri online este de 1% din retragerile mai mici de 15.000 de Euro. Atenție, se impozitează retragerile, automat, la sursă, dar nu și pariurile câștigate.

Citeste si:  Peter Sagan a câştigat prima etapă din Turul Californiei

Alege-ți un nume de utilizator, o parolă și setează o întrebare de securitate, precum și un răspuns. Introdu cu atenție o adresă de e-mail și un număr de telefon valid, la care ai acces, pentru ca să poți activa deîndată contul. Tot aici vei fi întrebat dacă dorești să beneficiezi de o promoție. Totodată ți se va solicita să citești și să accepți termenii și condițiile operatorului – bineînțeles, să confirmi și că ai împlinit deja vârsta minim legală de 18 ani.

Dacă ți se pare deja că treaba e complicată, află că întreg procesul nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Oricum, deja ai tot ce-ți trebuie, și anume: buletin, o adresă de e-mail și un număr de mobil.

Ce mai trebuie să știi despre deschiderea contului la pariuri online este că acesta trebuie să fie verificat în termen de 30 de zile de la deschidere, altfel operatorul este obligat de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc să-ți închidă contul și să vireze eventualele fonduri rămase către bugetul de stat. Procesul de verificare (KYC) este foarte simplu: după confirmarea contului tău operatorul îți va solicita anumite documente pentru a-ți putea verifica identitatea și vârsta: de regulă, este vorba despre o copie de pe buletin și o factură de utilități sau un cont bancar pe care să fie trecută adresa ta de domiciliu. Trimite-i operatorului imagini cu documentele solicitate cât mai repede, pentru a scăpa de orice grijă și a nu te trezi cu contul blocat!

Dacă ai respectat indicațiile din acest scurt tutorial, deja vei fi ajuns în postura de a plasa primul tău pariu online: acum urmează partea cea mai plăcută, și anume plasarea pariului. Pentru a adăuga un pronostic pe bilet dă click pe cota aferentă predicției. Apoi, odată ce ai terminat de adăugat pronosticurile, introdu miza în caseta corespunzătoare tipului de pariu pe care vrei să-l joci și confirmă pariul. Da, totul este atât de simplu. Baftă și inspirație!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*