Ian Foster confirmă agresiunile asupra soției și fiicei sale în timpul Cupei Mondiale din Franța

Antrenorul Noii Zeelande, printr-un comunicat de presă, a confirmat faptele dezvăluite de presa din țara sa. Soția și fiica sa au fost într-adevăr atacate lângă hotelul All Blacks în săptămâna meciului de deschidere al Cupei Mondiale de Rugby, dar nu au fost răniți.

Într-o declarație, Ian Foster a spus: „Confirm că a existat într-adevăr un incident care a implicat-o pe soția mea și una dintre fiicele mele la Paris, în timpul săptămânii meciului de deschidere. Leigh și Michaela mergeau spre hotelul nostru de la gara din apropiere la începutul serii, când au fost atacați de un bărbat cu un cuțit. O persoană care părea a fi sub influența produselor. Familia mea a reușit să dezamorseze situația și bărbatul a plecat. Ca familie, aș dori să reiterez că acest lucru nu ne-a îndepărtat din experiența noastră în Franța, care a fost pozitivă. »

Citeste si:  Superliga: Juventus, Barça și Real Madrid denunță „presiuni și amenințări inacceptabile”

După ce i-a dus pe All Blacks în finala ultimei Cupe Mondiale, Foster, care a fost la conducerea echipei timp de 12 ani,  încă nu s-a hotărât asupra viitorului său, argumentând că „trebuie să respire” înainte de  angajarea într-un nou proiect. El va fi înlocuit în fruntea echipei Noii Zeelande de Scott Robertson.