Hertha Berlin îl demite pe Bruno Labbadia, antrenorul echipei

Bruno Labbadia, antrenorul echipei din Bundesliga,Hertha Berlin, a fost demis duminică în urma unei înfrângeri cu 1-4 pe teren propriu, în fața lui Werder Bremen.

Numit în aprilie 2020, Bruno Labbadia (54 de ani) nici măcar nu a stat un an în fruntea lui Hertha Berlin. Clubul din Bundesliga a anunțat duminică demiterea antrenorului în urma unei înfrângeri cu 1-4 pe teren propriu împotriva lui Werder Bremen.

Hertha a câștigat doar un punct în ultimele patru jocuri, împotriva echipelor din partea de jos a clasamentului, și se află pe poziția a 14-a cu 17 puncte, cu doar două mai mult decât Köln, a 16-a și potențială calificată la baraj. Clubul susține că va fi în contact cu fostul său antrenor maghiar, Pal Dardai (2015-2019), pentru a prelua banca tehnică.

Citeste si:  Unzue a preluat Celta Vigo

Și directorul sportiv a fost demis

Michael Preetz, de asemenea demis, fusese la club de 25 de ani, ca jucător, apoi manager și în cele din urmă director sportiv. În ciuda unei recrutări costisitoare, cu banii investitorului Lars Windhorst, el nu a reușit să-l aducă pe Hertha printre echipele de top din Bundesliga.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*