Doncaster v Blackburn preview

blackburn

Diseară, în deschiderea etapei a treia din Championship, Doncaster va primi vizita echpei Blackburn, care nu are un început prea reuşit, doar un punct în primele două meciuri. Pe Keepmoat Stadium vor încerca cei de la Doncaster să nu-şi dezamăgească publicul şi să reuşească strângerea celor trei puncte puse în joc, mai ales că încă nu au reuşit niciun punct, ce-i drept că etapa trecută nu au jucat cu Wigan, meciul fiind amânat.
Echipa lui Paul Dickov se va putea folosi de noua achiziţie, atacantul Theo Robinson venit direct de la Derby, deci ne putem aştepta ca echipa să înceapă să înscrie mai mult decât adversarii, după infrângerea din prima etapă suferită contra celor de la Blackpool, scor 1-3. Mijlocaşul Harrz Forrester esteaccidentat şi nu se ştie dacă va putea fi folosit iar mijlocaşul Dean Furman a jucat în mijlocul săptămânii pentru naţionala Africii de Sud şi nu va putea fi folosit de la începutul partidei.
Oaspeţii vin fără atacantul DJ Campbell, accidentat la gleznă, împrumutatul Tom Cairnez de la Hull va fi apt de joc dar mai sunt semne de întrebare la folosirea fundaşului Grant Hanlez, accidentat în amicalul Anglia – Scoţia.
Trecem la capitolul statistici unde observăm că Doncaster a câştigat doar un singur meci din cele 19 jucate împotriva lui Blackburn in toate competiţiile, unica victorie datând din anul 1951.
Blackburn are un moral destul de scăzut, reuşind doar un gol ăn primele două întâlniri iar în acest an are doar o singură victorie în deplasare şi în 19 partide din deplasare a venit cu măcar un gol primit.
Meciul va ăncepe la ora 21.45 şi sperăm la un spectacol cu multe goluri.

[team id=14]

Citeste si:  Hamburger SV - Eintracht Franckfurt preview

 

[team id=9]

 

[standings league_id=2 template=extend logo=true]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*