Harry Kane refuză să se antreneze cu Spurs pentru a doua zi consecutivă

Atacantul Angliei, care vrea să se alăture lui Manchester City, a refuzat pentru a doua zi consecutivă să se antreneze cu Spurs.

Înfruntarea continuă.

Atacantul lui Tottenham, Harry Kane, a renunțat la antrenament pentru a doua zi consecutivă, în timp ce încearcă să se alăture clubului Manchester City. Spurs a decis să-și amendeze atacantul pentru că nu s-a întors luni de la o pauză după Euro, dar asta nu i-a schimbat strategia.

Kane a informat clubul înainte de sfârșitul sezonului trecut că dorește să se transfere și crede că are un „gentlemans agreement” care îi permite să plece în această vară. Președintele lui Tottenham, Daniel Levy, o vede diferit situația și nu vrea să îl vândă.

City refuză să plătească 187 de milioane de euro pentru Kane

City i-a oferit lui Kane 100 de milioane de lire sterline (117 milioane de euro), dar Spurs l-a refuzat și ar fi nevoie de o ofertă semnificativ îmbunătățită pentru ca Levy să ia în considerare vânzarea jucătorului de 28 de ani, care mai are trei ani. La rândul său, Manchester City a respins ideea de a plăti 160 de milioane de lire sterline (187 M €) pentru Kane. Internaționalul Angliei urma să treacă luni testele preliminare de fitness înainte de a fi reintrodus în antrenamentul complet. Întreaga echipă era așteptată marți pentru antrenament, în timp ce Nuno Espírito Santo se pregătește pentru primul său sezon ca manager.

Citeste si:  Tour: Thibaut Pinot lovit neintenționat de asistentul unei echipe de pe marginea drumului