George Russell a fost la retragerea emoționantă a lui Roger Federer

George Russell s-a numărat printre fanii norocoși care au asistat, vineri seară, la O2 Arena din Londra, la meciul final al legendei tenisului Roger Federer.

Russell și iubita lui, Carmen Mundt, au profitat de atmosfera emoționantă de la Laver Cup, cu ocazia retragerii elvețianului de câștigător de 20 de ori de Grand Slam, un bărbat a cărui carieră exemplară a atins și a inspirat milioane de oameni.

Și, pe bună măsură, pilotul de Formula 1 de la Mercedes a putut să petreacă în culise cu Federer și coechipierii săi de la Cupa Laver, Rafa Nadal, Novak Djokovic și britanicul Andy Murray, ca să nu mai vorbim de căpitanul echipei, legendarul Bjorn Borg.

Citeste si:  Cavani este apt de joc pentru Uruguay

„E minunat să fiu împreună cu @rogerfederer după ultimul joc al carierei sale incredibile”, a scris Russell pe rețelele de socializare. „Nu doar unul dintre cei mai mari sportivi ai tuturor timpurilor, și unul dintre cei mai drăguți băieți pe care i-ai putea întâlni vreodată. Același lucru este valabil și pentru @andy_murray, un tip foarte amuzant!”