Freiburg v RB Leipzig preview

Lideră în Bundesliga, RB Leipzig speră să se distanțeze de urmăritoare deplasându-se astăzi la Freiiburg, echipă aflată în suferință, a pierdut în ultimele două etape.

Schwarzwald-Stadion a fost o fortăreață de nepenetrat până în etapa 10 când a pierdut în fața celor de la Wolfsburg cu 3-0 iar etapa trecută a pierdut la Mainz cu 4-2, șapte goluri încasate în ultimele două partide. RB Leipzig joacă a doua oară consecutiv în meciul de deschidere, de vineri, și are șansa să pună presiune pe pachetul de urmăritoare.

Freiburg are mulți jucători în infirmeria clubului, înaintea meciului, Marc-Oliver Kempf, Håvard Nielsen, Lukas Kübler, Jonas Meffert, Maximilian Philipp și Karim Guédé. Caglar Soyuncu se pregătește fizic dar nu este încă sigură folosirea sa.

Citeste si:  Boxing Day: Fulham v Wolves preview

RB Leipzig are patru absenți, Lukas Klostermann, Bernardo, Marvin Compper și Kyriakos Papadopoulos, toși accidentați, nu vor putea fi utilizați.

La capitolul statistică să mai notăm că RB Leipzig a câștigat ultimele șase partied din Bundesliga, cea mai lungă serie victorioasă din acest sezon. Leipzig este pe prima poziție la kilometrii alergați pe partidă, cu 116,4, dar este urmată de Freiburg cu 115,9 km.

Echipele probabile:

Freiburg: Schwolow; Gunter, Gulde, Torrejon, Stenzel; Grifo, Abrashi, Hofler, Frantz; Niederlechner, Petersen

Leipzig: Gulacsi; Schmitz, Nsanker, Orban, Halstenberg; Sabitzer, Demme, Keita, Forsberg; Werner, Poulsen

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*