Fostul selecţioner englez Roy Hodgson, numit în postul de antrenor al echipei Watford

Fostul selecţioner al Angliei, Roy Hodgson, a fost numit în funcţia de antrenor al echipei de fotbal Watford, a anunţat marţi seara clubul din Premier League, la doar 24 de ore după ce l-a concediat pe italianul Claudio Ranieri.

Hodgson, în vârstă de 74 ani, a condus 16 echipe de club şi patru selecţionate de seniori în opt ţări pe parcursul carierei sale. El a activat ultima oară la Crystal Palace, despărţindu-se de clubul englez la finalul sezonului trecut. Antrenorul englez a declarat la momentul respectiv că doreşte să ia o pauză, dar nu a exclus o revenire în fotbal, la un moment dat.

Misiunea sa va fi aceea de a o salva de la retrogradare pe Watford, ocupanta penultimului loc în clasamentul campionatului englez (19).

Citeste si:  Peter Sagan, testat pozitiv la Covid-19 pentru a doua oară

Claudio Ranieri (70 ani), a fost concediat de Watford la doar trei luni de la angajarea sa după ce elevii săi au câştigat doar două dintre cele 14 meciuri disputate sub comanda tehnicianului italian, suferind în total 11 înfrângeri.

Roy Hogdson este al 15-lea antrenor al lui Watford de la preluarea controlului clubului din nord-vestul Londrei de către familia italiană Pozzo, în urmă cu aproape zece ani.

Watford va disputa primul său meci oficial sub comanda lui Roy Hodgson pe 5 februarie, în deplasare, împotriva „lanternei roşii” Burnley.
AGERPRES