Fostul număr 1 mondial, Ashleigh Barty, anunță că este însărcinată

Ashleigh Barty este însărcinată cu primul ei copil. Fostul nr. 1 mondial și de trei ori campion de Grand Slam s-a retras din tenis în martie 2022, la scurt timp după ce a câștigat Australian Open.

Ea a spus într-o postare pe Instagram că 2023 a fost „setat să fie cel mai mare an de până acum”. Barty, care s-a căsătorit cu partenerul de lungă durată Garry Kissick, vara trecută, a spus că nu regretă retragerea.

Barty a spus că 2023 este „setat să fie cel mai mare an de până acum”, împreună cu o fotografie cu câinele ei Origi cu o pereche de pantofi pentru bebeluși.

„Suntem atât de încântați de noua noastră aventură”, a scris Barty, urmat de un emoji pentru bebeluș. Barty, care s-a căsătorit cu partenerul de lungă durată, Garry Kissick, vara trecută, a fost prima campioană australiană la Melbourne, după de 44 de ani.

Citeste si:  Leicester l-a cedat pe Luis Hernandez la Malaga

Ea se pregătește să se întoarcă la Australian Open luna aceasta pentru a o ajuta mental pe prietena ei din Queensland, Olivia Gadecki. De trei ori campioană de Grand Slam, a exclus totuși o întoarcere pe teren. „Ca să fiu sinceră, cred că ceea ce m-a surprins cel mai mult este cât de confortabilă am devenit”, a spus ea pentru New York Times la sfârșitul lunii decembrie.