Fosta campioană la dublu de la Wimbledon, Barbora Strýcová, își anunță retragerea

barbora strycova

Jucătoarea de tenis cehă Barbora Strýcová a anunțat marți că a decis să se retragă din tenisul profesionist, la vârsta de 35 de ani.

Campioana la dublu de la Wimbledon este în prezent însărcinată și nu intenționează să se întoarcă înapoi la joc după ce naște. Cu toate acestea, ea a spus că i-ar plăcea să mai joace încă un joc cu fanii săi, de la revedere, după nașterea fiului ei, de preferință la Wimbledon.

Barbora Strýcová este în prezent printre cele mai de succes jucătoare de tenis din Cehia, după ce a câștigat două competiții WTA la simplu și 31 de turnee de dublu. Punctul culminant al carierei sale a venit în 2019, când a ajuns în semifinalele la simplu de la Wimbledon și a câștigat marele șlem la categoria de dublu feminin cu partenera ei, taiwaneza Hsieh Su-wei. Victoria a catapultat-o pentru a deveni numărul unu mondial la dublul feminin. De asemenea, a câștigat bronzul la Jocurile Olimpice din Rio de Janeiro din 2016, împreună cu partenera ei de dublu, Lucie Šafářová.

Citeste si:  Gomez s-a transferat la Stuttgart

”Dragi fani…sau aș putea să vă zic prieteni, după cum ați auzit, astăzi mi-am anunțat retragerea din tenisul profesionist. Până acum, tenisul a fost singura lume pe care am cunosut-o. Nu mi-am dorit să îmi închei cariera în pandemie. Oricum, unle momente din viață nu pot fi planificate și sunt foarte încântată să preiau rolul de mamă” a postat Barbora Strycova pe Twitter, semnând Bara.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*