Florentino Perez a anunţat că Real Madrid va juca pe stadionul Alfredo Di Stefano restul sezonului

florentino perez

Florentino Perez, preşedintele clubului spaniol de fotbal Real Madrid, a anunţat într-o scrisoare către socios că studiază acordarea unor compensaţii financiare pentru restul meciurilor din acest sezon care se vor disputa cu porţile închise pe stadionul Alfredo Di Stefano, din cauza lucrărilor de modernizare la Santiago Bernabeu, relatează EFE.

Perez i-a anunţat luni pe abonaţi că Real Madrid le va transmite mai multe opţiuni pentru a compensa partidele din restul sezonului care se vor disputa acasă cu porţile închise. Sezonul din La Liga se reia din data de 11 iunie, iar Real Madrid va juca acasă cu Eibar, pe 14 iunie, în cadrul etapei a 28-a.

”Am luat decizia de a juca pe stadionul Alfredo Di Stefano din Ciudad Real Madrid toate jocurile în care vom evolua ca echipă gazdă. Această decizie ne va permite să avansăm în lucrările de la stadionul Santiago Bernabeu. Vreau să transmit un mesaj de susţinere, solidaritate şi afecţiune celor care au suferit direct consecinţele acestei pandemii teribile şi în mod cu totul special pentru toate familiile care au pierdut o persoană iubită”, a spus Florentino Perez în mesajul său către fani.

Citeste si:  „Poate fi mai mult un rămas bun decât o întoarcere”, anunță Juan Martin Del Potro

Stadionul Alfredo Di Stefano, cu o capacitate de 6.000 locuri, este utilizat de echipa secundă a madrilenilor, Real Madrid Castilla. Terenul de joc are exact aceleaşi dimensiuni cu cele din ”templul” madrilen cu 81.000 locuri.

Campionatul Spaniei a fost suspendat pe 12 martie din cauza noului coronavirus, dar cluburile au reluat pregătirea individuală a jucătorilor începând din 8 mai, cu maximum şase jucători simultan pe teren şi cu respectarea strictă a regulilor sanitare, iar de luni au început antrenamentele colective.

Înaintea ultimelor 11 etape din La Liga, FC Barcelona este lider, cu un avans de două puncte faţă de urmăritoarea Real Madrid, respectiv 11 puncte faţă de Sevilla FC, care completează podiumul.

AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*