New York City FC îl investighează pe David Villa, acuzat de hărțuire sexuală

david villa

New York City FC a declarat, miercuri, că va cerceta acuzațiile de hărțuire sexuală împotriva fostului atacant din Spania, David Villa, care neagă acuzațiile.

New York City FC a anunțat, miercuri, că va investiga acuzațiile de hărțuire sexuală făcute de un fost internațional al clubului MLS împotriva fostului atacant din Spania, David Villa, care respinge cu fermitate acuzațiile.

”Clubul de fotbal din New York City a aflat de acuzațiile unui fost membru când le-a văzut pe social media”, a arătat clubul într-un comunicat. Noi luăm această problemă extrem de în serios și nu tolerăm hărțuirea de niciun fel în nicio parte a clubului nostru. Am deschis imediat o anchetă în acest sens„.

Numit „Skyler B” pe Twitter, acuzatorul a denunțat săptămâna trecută presupusul comportament al lui Villa, campion mondial cu Spania în 2010, când juca la NYCFC, între 2015 și 2018. „Am crezut. să am ocazia vieții când am primit acest stagiu, spune ea. Ceea ce am primit a fost că David Villa mă atingea în fiecare zi blestemată, iar șefii mei credeau că este o glumă. Femeile suficient de curajoase să-și spună poveștile cu voce tare sunt eroinele mele. Hărțuirea pe care am suferit-o la NYCFC a fost atât de severă încât acum ideea de sport profesional mă îngrozește, a adăugat ea. Să stau în mediul atletic mă îngrozește. Schimb cariera pentru că prostiile pe care mi le-au făcut mi-au stricat visele.

Citeste si:  Palmer este out pentru mai multe luni

David Villa neagă acuzațiile

În reacție, fostul atacant al Valencia CF și Barcelona a apărat orice comportament necorespunzător. „Mă opun cu fermitate acuzațiilor îndreptate împotriva mea pe Twitter. Sunt complet false și le resping, a spus el într-o declarație miercuri. Este greu să înțeleg de ce nu s-a ridicat această problemă înainte, dacă cineva s-a simțit întotdeauna incomod ”, a continuat Villa, asigurând că nu a auzit niciodată despre„ acuzațiile vagi ”ale presupusei victime. în timpul petrecut la club.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*