Fiona Ferro a depus o plângere împotriva fostului său antrenor, Pierre Bouteyre, pentru viol și agresiune sexuală

Fiona Ferro îl acuză pe fostul ei antrenor, Pierre Bouteyre, de violuri repetate și agresiuni sexuale suferite între 2012 și 2015, o perioadă în care jucătoarea era minoră.

Fiona Ferro a depus o plângere în februarie împotriva lui Pierre Bouteyre pentru acte de viol și agresiune sexuală care au avut loc între 2012 și 2015, potrivit informațiilor de la Nice-Matin. La vremea materială, cea care a fost cândva pe locul 39 în lume la WTA avea între 15 și 18 ani. Fostul jucător de tenis, care a antrenat-o la Saint-Raphaël, a fost puă sub acuzare, pe 18 august.

Citeste si:  Irina Begu s-a calificat în optimile de la WTA Acapulco

Tot conform presei din Alpes-Maritime, Bouteyre „recunoaște materialitatea faptelor, dar contestă acuzația de viol” formulată de jucătoarea de 25 de ani, evocând dimpotrivă relații consimțite conform avocatului său, Me Virginie Pin .

Aproape de aniversarea a 51 de ani, fostul antrenor al lui Alizé Cornet a fost plasat sub supraveghere judiciară cu obligație de supraveghere, interdicție de a antrena minori, precum și de a lua legătura cu Ferro, eliminată în timpul calificărilor de la US Open din 24 august.