Fetele de la Sportsin Arad au wild-card la WTA 125 București

Două din fetele de la clubul Sportsin Arad, Ioana Roșca (foto) și Andreea Roșca au primit un wild-card la WTA 125 București, turneu organizat de Ţiriac Foundation, în colaborare cu Kaufland Romania.

Pe tabloul de calificări se află și a treia reprezentantă de la clubul arădean, este vorba de Cristina Dinu. Turneul WTA 125 de la Bucureşti, organizat şi cu sprijinul Ministerului Sportului, va avea un tablou principal de simplu cu 32 de jucătoare şi un tablou de dublu cu 8 echipe.

Sorana Cîrstea, jucătoarea din România aflată pe locul 37 în clasamentul WTA, şi Irina Begu, locul 42 în lume, au acceptat să participe la prima ediţie a Ţiriac Foundation Trophy presented by Kaufland, cel mai important turneu de tenis organizat în Bucureşti în ultimii ani, turneu din circuitul WTA 125, programat în perioada 10-18 septembrie 2022, la Centrul Naţional de Tenis”, se arată în comunicatul FRT.

Citeste si:  Gianfranco Zola este numit secundul lui Sarri la Chelsea

Tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal al turneului va avea loc sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 13:00, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, la acest eveniment urmând să participe şi Ion Ţiriac, promotorul acestui turneu, cel care a dorit ca oraşul Bucureşti să revină în circuitul WTA.

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. Fetele de la Sportsin Arad au wild-card la WTA 125 București - Live Arad - Știri din Arad
  2. Fetele de la Sportsin Arad au wild-card la WTA 125 București | Sportul Aradean

Comentariile sunt închise.