Fanii statisticilor dau un meci de trei seturi pentru finala Barty-Andreescu

bianca andreescu

Fanii de tenis așteaptă cu nerăbdare prima ciocnire dintre Ashleigh Barty și Bianca Andreescu, în finala de la Miami Open, iar suporterii tinerei canadiene își calculează șansele dacă va ajunge la trei seturi. Barty se confruntă cu un adversar puternic, cu o reputație similară pentru un joc variat pe toate terenurile, mai ales atunci când încearcă să păstreze titlul pe care l-a câștigat în 2019.

Dar, în timp ce Barty este renumită pentru comportamentul său calm pe teren, Andreescu, în vârstă de 20 de ani, campioana US Open din 2019, pare să stăpânească cel mai bine emoția meciurilor de trei seturi.

În ultimele sale 38 de meciuri finalizate, 23 au fost la trei seturi, iar ea a câștigat 20 dintre acestea.Acest bilanț include patru thriller-uri consecutive de trei seturi în drumul ei spre finala din Miami în ultimele două săptămâni, toate având o schimbare mare de impuls.

„Am o mare experiență în aceste meciuri de trei seturi și găsesc o cale de scăpare”, a spus Andreescu după ce a trimis-o pe Maria Sakkari, 7-6 (9-7) 3-6 7-6 (7-4) acasă, într-o

Citeste si:  Monica Niculescu joacă finala WTA Cincinnati

semifinala care a durat două ore și 42 de minute.

„Uneori, literalmente, simt că sunt o caracatiță care aleargă dintr-un colț în altul, simt că am opt picioare. Este o nebunie. Uneori nici măcar nu știu cum ajung la unele mingi. Dar este acel spirit de luptă pe care l-am avut întotdeauna în mine, fără să renunț niciodată”.

Jucând doar al patrulea turneu, de la închiderea turneelor din cauza pandemiei din 2020, Barty se află în a doua finală și garantează că va deține clasamentul pe locul 1 timp de încă cinci săptămâni.

Andreescu este entuziasmată de perspectiva de a se confrunta cu numărul 1 mondial pentru prima dată, este puțin probabil să fie intimidată, după ce a învins-o pe Serena Williams într-o finală a US Open.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*