Falcons și Patriots, primele în finalele conferințelor

Victorii facile pentru Atlanta Falcons și New England Patriots în fața celor de la Seattle Seahawks și Houston Texans, de vină este și avantajul terenului propriu.

În Atlanta, meciul gazdelor a fost condus cu succes de quarterback-ul Matt Ryan, un candidat la titlul de MVP, 338 de yards pasați și trei touchdown-uri. De partea ”vulturilor de mare” mai mult dezamăgiri, deși prin quarterback-ul Russel Wilson, Seattle Seahawks deschide prima scorul și lăsa impresia că nu se dă bătută, până la urmă Falcons preia inițiativa și nu mai dă nicio speranță, scor 36-20.
Favorita mea pentru câștigarea Superbowl-ului, dealtfel și favorita caselor de pariuri, New England Patriots, a jucat modest în fața propriului public, quarterback-ul Tom Brady a avut unul dintre cele mai slabe meciuri din acest sezon. Nu se poate ca în acest meci Tom Brady să obțină două intercepții, cât a reușit în întreg sezonul. Este salvat de running back-ul Dion Lewis care duce de trei ori mingea în terenul de țintă. Cei de la Houston Texans au venit cu o replică palidă, quarterback-ul Brock Osweiler a condus un atac mediocru.

Citeste si:  Philadelphia Eagles cucerește pentru prima dată Superbowl-ul
Așadar primele două echipe calificate în finalele de săptămâna viitoare sunt cunoscute, Atlanta Falcons și New England Patriots.
În această seară se vor cunoaște și ultimele două finaliste după ce Pittsburgh Steelers va merge la Kansas City Chiefs și Green Bay Packers va vizita pe cei de la Dallas Cowboys.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*