F1 2020: Predicțiile specialiștilor și știrile fierbinți înaintea startului noului sezon

f1

Mai este doar o săptămână până când luminile se vor stinge la Red Bull Ring, semnalând începutul Marelui Premiu al Austriei și al sezonului F1 2020.

Dar înainte de începerea acțiunii, este timpul să-i determinăm pe specialiști să-și pună mintea la bătaie, încă o dată. Jurnaliștii de la F1 David Tremayne, Mark Hughes, Will Buxton, Chris Medland, Lawrence Barretto și Greg Stuart ne oferă predicții îndrăznețe despre sezonul neortodox care urmează ..

Cine va beneficia cel mai mult de calendarul revizuit?

Mark Hughes: Oricare dintre înaintașii suficient de norocoși să beneficieze de o problemă de la unul dintre ceilalți. Există mai puține curse pentru a compensa penalizarea unui DNF, mai puține oportunități de a acoperi asta. Este posibil ca Ferrari-ul să aibă timp să lucreze și la deficiențele mașinii lor.

David Tremayne: Dacă pachetul lor funcționează cu adevărat, sunt tentat să spun Max Verstappen și Red Bull. Austria este un teren de vânătoare fericit pentru amândoi și nici anul trecut nu au rulat prost în Ungaria. Să presupunem că Max se descurcă foarte bine în toate cele trei curse de deschidere și primește un salt devreme față de Lewis și Mercedes …

Will Buxton: Fie că vom încheia doar cele opt curse confirmate sau un calendar mai complet în lunile ulterioare ale anului, cei care fac cele mai puține greșeli și care reacționează și se adaptează unui peisaj cu evoluție rapidă vor beneficia cel mai mult. Ca atare, este greu să te uiți dincolo de operațiunea lină care este la Mercedes.

Chris Medland: Echipele mari sunt întotdeauna cel mai bine echipate pentru a face față situațiilor neobișnuite sau schimbărilor de ultimă oră, iar Red Bull arată de parcă vor avea un avantaj, dacă o va face cineva. De prea multe ori am văzut un Red Bull puternic la sfârșitul unui sezon, dar anul acesta am început aproape la jumătatea drumului, pe circuite unde au un record impresionant.

Lawrence Barretto: Este posibil ca Mercedes să fi spus că are o serie de îmbunătățiri – planificate inițial pentru primul Grand Prix al calendarului inițial – gata pentru cursa de deschidere în Austria, dar Red Bull va fi pregătită. Ei știu că cursele Red Bull Ring dublate, urmat de Hungaroring, le oferă o fereastră de oportunitate de a se bate. Adesea, asta este tot ce au nevoie cei de la Mercedes.

Greg Stuart: Max Verstappen. Anul trecut, Mercedes a câștigat primele opt curse ale sezonului, progresul lor fiind oprit doar de victoria lui Verstappen în Austria. Anul acesta, nu numai că începem cu Austria – primim două curse acolo! Sper că va atenua tradiționalul început de sezon lent al Red Bull – și va oferi lui Verstappen o șansă reală de a concura pentru titlul 2020.

 

Citeste si:  Alpine își întărește departamentul de motoare cu un nou director tehnic

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*