EURO2020: Meciul Danemarca – Finlanda, întrerupt; Eriksen, resuscitat

EURO2020: Meciul Danemarca – Finlanda, întrerupt; Eriksen, resuscitat

Meciul dintre echipele Danemarcei şi Finlandei a fost întrerupt în min. 43, după ce mijlocaşul danez Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren şi şi-a pierdut cunoştinţa, sâmbătă seara, pe Stadionul Parken din Copenhaga, în Grupa B a turneului final al Campionatului European de fotbal – EURO 2020.

Echipele medicale au intervenit imediat şi s-a început resuscitarea fotbalistului danez chiar pe gazon, apelându-se chiar şi la defibrilator conform imaginilor de televiziune.

Componenţii naţionalei daneze au făcut cerc în jurul jucătorului de la Inter Milano, pentru a obtura imaginile dramatice. Momentele au fost trăite cu emoţie de spectatori, mulţi dintre ei plângând sau rugându-se pentru Eriksen.

Citeste si:  România a cucerit opt medalii de aur în prima zi a europenelor de haltere

După circa zece minute de aşteptare, cele două echipe au plecat spre vestiare, în timp ce jucătorul, protejat de privirile spectatorilor şi de camerele de televiziune, a fost evacuat cu targa de pe teren.
AGERPRES

Tagged with
  1. […] au indicat joi că îi vor implanta lui Christian Eriksen un defibrilator cardiac, după ce fotbalistul s-a prăbuşit pe teren în cursul meciului Danemarca – Finlanda (0-1), disputat sâmbătă în Grupa B a EURO […]

Comments are closed.

Sari la bara de unelte