Eugenie Bouchard: „Televiziunea m-a ajutat, dar prefer tenisul”

Eugenie Bouchard revine să joace din nou după o lungă pauză de 17 luni după o operație la umăr. De când s-a întors la Tour WTA, la mijlocul lunii august, ea a jucat cinci turnee principale pe tabloul principal, adunând 5 victorii și 5 înfrângeri, o sumă considerabilă având în vedere oprirea de lungă durată.

Genie s-a predat în trei seturi împotriva Jelenei Ostapenko, în meciul pentru optimile de finală de la Guadalajara Open, cu scorul final de 5-7, 6-2, 1-6. Per total a fost un turneu pozitiv pentru canadiancă, care a reușit să-și ia satisfacția de a o învinge pe Kayla Day în primul tur, cu scorul de 7-5, 6-3 și apoi a jucat o parte din meci la egalitate cu letona. numărul 23 în clasamentul mondial.

Citeste si:  Roger Federer se simte "puternic" după ultima operaţie la genunchi

Originară din Montreal, în vârstă de 28 de ani, a lucrat la televiziune ca editorialist pentru Tennis Channel, în timpul pauzei sale, deși îi era dor foarte mult de tenisul jucat. Bouchard a spus: „Sincer să fiu, la televizor în direct m-a ajutat să-mi împlinesc nevoia de adrenalină de care îmi lipsea când jucam tenis. A reprodus-o puțin. M-a determinat să mă provoc și să ies din zona mea de confort. Prefer să transpir pe teren, pot face asta oricând mai târziu în viață. Încă vreau să joc tenis câțiva ani.”