Eugenie Bouchard intră pe tabloul principal al Transylvania Open WTA250!

Eugenie Bouchard intră pe tabloul principal al Transylvania Open WTA250!

Celebra jucătoare din Canada, 28 de ani și numărul 511 WTA, fostă finalistă la Wimbledon în 2014, va participa pentru prima dată la un turneu WTA organizat în România.

Genie a reușit să atingă un career high 5 în clasamentul WTA, însă a fost nevoită să ia o pauză de aproape un an din cauza unor accidentări. Inițial, ea a primit un wild card pe tabloul calificărilor care s-a transformat acum într-unul pentru tabloul principal, pentru a face loc unei jucătoare românce: Briana Szabo (locul 749 WTA, 16 ani).

Citeste si:  Filipe Luis s-a accidentat

Ne bucură mult prezența lui Eugenie Bouchard la Transylvania Open. Ea este o atracție la orice turneu participă. Genie trebuia să aibă un wild card pe tabloul de calificări, dar am decis să schimbăm și să îi oferim unul pe tabloul principal pentru a oferi șansa unei jucătoare românce de a juca în calificări. Wild card-ul va merge către jucătoarea nostră din Cluj cu performanțe foarte bune la cei 16 ani pe care îi are: Briana Szabo. a declarat Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open WTA250.