Emma Raducanu va juca la Auckland

Fosta campioană la US Open, Emma Răducanu, va juca în vara neozeelandeză, la turneul de tenis ASB Classic de la Auckland, din a doua zi a anului.

Starul britanic, care a împlinit 20 de ani săptămâna aceasta, se alătură numărului 7 mondial, Coco Gauff, americancei Sloane Stephens și canadiencei nr. 1, Leylah Fernandez, printre cele mai bune din lume care s-au înscris la evenimentul feminin WTA din 2 ianuarie.

„Aștept cu nerăbdare să vin în Noua Zeelandă. Am auzit atât de multe lucruri bune despre turneu. Este o modalitate grozavă de a începe sezonul pentru Australian Open”, a spus Răducanu.

Citeste si:  Conceiçao este noul antrenor al lui FC Porto

„Am auzit că turneul din Noua Zeelandă este grozav pentru jucători și fani. Noua Zeelandă este cunoscută pentru peisajul său frumos și natura, așa că sper să pot explora unele dintre celelalte părți frumoase, în timp ce sunt acolo.”

Directorul turneului ASB Classic, Nicolas Lamperin, a declarat că evenimentul va fi deosebit pentru că a atras-o pe Răducanu la turneu. „Emma are un profil uriaș în tenisul mondial și este o jucătoare tânără cu abilități imense”, a spus Lamperin.