Emma Răducanu renunță la ASB Classic în lacrimi din cauza unei alte accidentări, cu doar câteva zile înainte de Australian Open

Emma Răducanu a fost nevoită, din păcate, să se retragă de la turneul ASB Classic din Noua Zeelandă, după ce a suferit încă o accidentare, cu Australian Open la doar 11 zile distanță.

Britanica în vârstă de 20 de ani a fost forțată să se retragă din singurele ei jocuri de încălzire înaintea primului Grand Slam al sezonului, în ciuda faptului că și-a început meciul din optimile de finală cu un set de deschidere de neoprit 6-0 și a luptat din greu împotriva lui Viktória Kužmová, care a luat setul al doilea cu 5-7.

Cu toate acestea, Răducanu a fost nevoită în cele din urmă să renunțe după ce și-a luxat glezna stângă și după o lungă pauză medicală numărul 78 a fost nevoită să părăsească terenul în lacrimi.

Citeste si:  FRT a anunțat lotul cu care România va juca în aprilie contra Sloveniei

Acest lucru vine la doar două zile după ce a avut prima ei victorie din 2023 în seria Auckland, declarând că se simte „mai puternică și mai bună” ca niciodată, iar rezoluția ei de Anul Nou fiind nimic altceva decât o dorință să rămână mai în formă și mai sănătoasă pentru mai mult timp.

Deși încă rămâne neclar în această etapă, pare foarte puțin probabil ca ea să-și revină la timp pentru prima mare provocare a anului calendaristic.

 

1 trackback / pingback

  1. În lacrimi, Emma dă vina pe terenul alunecos pentru accidentare

Comentariile sunt închise.