Emma Răducanu renunță la ASB Classic în lacrimi din cauza unei alte accidentări, cu doar câteva zile înainte de Australian Open

Emma Răducanu renunță la ASB Classic în lacrimi din cauza unei alte accidentări, cu doar câteva zile înainte de Australian Open

Emma Răducanu a fost nevoită, din păcate, să se retragă de la turneul ASB Classic din Noua Zeelandă, după ce a suferit încă o accidentare, cu Australian Open la doar 11 zile distanță.

Britanica în vârstă de 20 de ani a fost forțată să se retragă din singurele ei jocuri de încălzire înaintea primului Grand Slam al sezonului, în ciuda faptului că și-a început meciul din optimile de finală cu un set de deschidere de neoprit 6-0 și a luptat din greu împotriva lui Viktória Kužmová, care a luat setul al doilea cu 5-7.

Cu toate acestea, Răducanu a fost nevoită în cele din urmă să renunțe după ce și-a luxat glezna stângă și după o lungă pauză medicală numărul 78 a fost nevoită să părăsească terenul în lacrimi.

Citeste si:  Diseara Bolton rejoaca meciul din FA Cup contra Tottenham

Acest lucru vine la doar două zile după ce a avut prima ei victorie din 2023 în seria Auckland, declarând că se simte „mai puternică și mai bună” ca niciodată, iar rezoluția ei de Anul Nou fiind nimic altceva decât o dorință să rămână mai în formă și mai sănătoasă pentru mai mult timp.

Deși încă rămâne neclar în această etapă, pare foarte puțin probabil ca ea să-și revină la timp pentru prima mare provocare a anului calendaristic.

 

  1. […] Emma Răducanu s-a confruntat, de asemenea, cu o cursă contra cronometru pentru a se pregăti pentru Wimbledon anul trecut, după ce a suferit o încordare laterală la un eveniment de încălzire la Nottingham. […]

Comments are closed.