Emma Răducanu reacționează la abandonul din optimile de finală de la Wimbledon: „Miza m-a ajuns din urmă”

emma raducanu

Revelația turneului, britanica Emma Raducanu, în vârstă de 18 ani, recunoaște că a amețit după ce a pierdut primul set. Cu toate acestea, ea s-a liniștit și a spus că se simte „mult mai bine”.

Obligată să se retragă la 6-3, 3-0 în optimile de finală împotriva australianului Ajla Tomljanovic, jucătoarea britanică Emma Raducanu s-a refugiat pe Twitter, povestind sfârșitul trist al aventurii sale.

„Cred că toată problema m-a ajuns din urmă. După primul set și schimburile intense, am început să respir greu și să amețesc. Echipa medicală m-a sfătuit să renunț și, deși a fost cel mai greu lucru să nu pot continua, nu am fost suficient de bine  să mă simt să continui ”, explică tânăra jucătoare de doar 18 ani. Revelația turneului spune că totuși „te simți mult mai bine” de marți dimineață.

Citeste si:  Nick Kyrgios a fost despărțit de prietena sa de poliție, după o ceartă în hotel

Incapabilă să apară la o conferință de presă pentru a face bilanțul carierei sale incredibile, a 338-a jucătoare WTA se va alătura primelor 200, de luni, crede că „juca cel mai bun tenis din viața ei în fața unei mulțimi incredibile „, zguduită de descoperirea sa neașteptată și promite să” revină mai puternică „în următoarele săptămâni.