Emma Răducanu nu este sigură de Wimbledon, după o accidentare „ciudată”

Planurile lui Emma Răducanu la Wimbledon sunt în aer după ce a suferit o accidentare „ciudată” marți la Rothesay Open din Nottingham, Anglia.

Răducanu, a doua cap de serie, a fost forțată să se retragă cu 4-3 în primul set, după ce și-a tensionat echipa și jocul de deschidere împotriva elvețiencei Viktorija Golubic.

„N-am idee”, a răspuns Răducanu, în vârstă de 19 ani, când a fost întrebată dacă va fi pregătită pentru Wimbledon la sfârșitul acestei luni. „Primul joc, absolut ciudat. Cred că am jucat ceva. Nu sunt foarte sigură ce s-a întâmplat exact”, a spus Răducanu, care nu a putut continua, în ciuda faptului că a primit tratament în timpul unui timeout medical. Răducanu a fost cu 3-1 înainte de a pierde trei jocuri rapide, inclusiv două la serviciu.

Citeste si:  Sven Bender la Leverkusen

„Cu siguranță am încercat să trec peste asta”, a spus ea. „Dar, în al doilea game, am sunat la kinetoterapie și… ea încerca să facă ceva. Dar de acolo, chiar și ea a spus: „Va fi foarte greu să continui.” Răducanu este pe locul 11 în lume. În septembrie, ea a ieșit pe scena la U.S. Open pentru a deveni prima femeie din Marea Britanie care a câștigat un titlu de Grand Slam la simplu de la Virginia Wade la Wimbledon în 1977.