Emma Răducanu anulează temerile de „stres”, după ce a învins accidentarea, înainte de Australian Open

Emma Răducanu a susținut că „nu este stresată” de lipsa ei de tenis, după ce s-a declarat aptă pentru Australian Open. Numărul 1 britanic s-a temut că va rata primul Grand Slam al anului când și-a accidentat puțin glezna stângă la Auckland și a părăsit terenul în lacrimi.

Însă un program intensiv de recuperare, cu kinetoterapeutul ei Will Herbert, a arătat-o pe fosta campioană de la US Open revenind, săptămâna trecută pe terenul de antrenament, pregătită să înfrunte luni pe Tamara Korpatsch, numărul 74 mondial. Câștigătoarea se va confrunta probabil cu adolescenta americană Coco Gauff, în turul doi.

Numărul 75 mondial, Emma Răducanu, a spus: „În meciul de la Auckland, evident, la momentul respectiv, ești puțin îngrijorat de asta. Când tocmai treci peste, nu prea știi ce se întâmplă. Dar am muncit foarte mult. A fost un efort de echipă pentru a mă duce în acest loc. Cu siguranță am accelerat procesul, dar mă simt foarte bine și aștept cu nerăbdare să ies pe teren. Este doar o reușită uriașă pentru echipa mea, cu adevărat aici și acasă, care m-a ajutat să ajung în acest loc. Am început să exersez la jumătatea săptămânii și am dezvoltat pregătirea treptat”. Foto: Instagram

Citeste si:  Emma Răducanu confirmă că Torben Beltz va fi noul ei antrenor