După un RMN, Simona Halep confirmă probleme la piciorul stâng

simona halep

Într-o postare publicată pe Facebook, Simona Halep a anunțat că astăzi a făcut un test RMN la Roma, după retragerea de pe teren din turneul WTA.

Astfel ea a anunțat că va trebui să înceapă un proces de recuperare, începând de luni, după ce va revenii în România.

Salut baieti! După un RMN aici, la Roma, pot confirma că am o mică ruptură în gamba stângă. Voi zbura acasă astăzi și voi începe recuperarea în bazinul de înot și la sala de gimnastică, începând de luni luni. Rămân pozitivă și voi face tot ce pot pentru a-mi accelera întoarcerea. Vă mulțumesc din nou și ne vedem în curând 💪” a postat Simona Halep pe pagina oficială de facebook, urmată de o poză.

„Mă tratez în ţară, am încredere în medicii de aici. În această perioadă nu pot să fac nimic, va fi o perioadă destul de dificilă, dar moral sunt bine, o iau ca atare şi accept ceea ce s-a întâmplat.  Încă nu s-a decis, dar sunt mici şanse să particip la Paris. Eu mereu sper şi cred că totul este posibil, însă nu mă voi grăbi pentru că este o accidentare periculoasă şi nu vreau să stau luni de zile cu această problemă. Bineînţeles că este o dezamăgire foarte mare, dar mai am câţiva ani în faţă şi bine că s-a întâmplat acum şi nu s-a întâmplat la 25 de ani, pentru că este o accidentare destul de gravă. Sper să se mai întâmple peste vreo zece ani, dacă voi mai juca. De fiecare dată când am avut o mică problemă, am revenit mai bine. Primele două zile trebuie să stau ca să se aşeze tot ce e pe acolo, prin înăuntru…” a declarat Simona Halep la aeroport.

Citeste si:  IRINA CAMELIA BEGU SE CALIFICA IN SFERTURILE WTA MUTUA MADRID

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*