După cinci luni de detenție în Paraguay, Ronaldinho este eliberat

După cinci luni de detenție în Paraguay, Ronaldinho este eliberat

Posesorul Balonului de Aur din 2005 și fratele său Roberto au fost arestați pe 6 martie pentru utilizarea pașapoartelor falsificate la intrarea în Paraguay.

Ronaldinho, reținut în Paraguay de mai bine de cinci luni pentru utilizarea documentelor oficiale false, a fost eliberat, a anunțat luni judecătorul responsabil de caz. De asemenea, magistratul Gustavo Amarilla a acordat eliberarea fratelui fostului jucător brazilian, Roberto de Assis Moreira. Cei doi bărbați au fost în detenție începând cu 6 martie în legătură cu acest caz.

Ronaldo de Assis Moreira, zis și Ronaldinho, „este liber să călătorească în orice țară din lume pe care o dorește, dar va trebui să anunțe dacă își schimbă adresa permanentă” pentru o perioadă de un an, a spus magistratul în timpul audierii. Audierea a început la ora locală 14:00, a durat trei ore și a fost transmis în direct la televizor.
„De acum, măsura privării de libertate este ridicată. (Ronaldinho) nu este supus niciunei restricții, cu excepția compensației pentru daune aduse societății ”, a adăugat magistratul. Purtând o beretă neagră, purtând o cămașă de aceeași culoare și blugi, fostul jucător i-a spus judecătorului că acceptă propunerea urmăririi penale pentru „suspendarea condiționată a procedurii”.
Procurorul a solicitat plata de către Ronaldinho a unei amenzi de 90.000 de dolari pentru „daune aduse societății”. După ce au fost reținuți într-o secție de poliție din Asuncion, unde Ronaldinho și-a sărbătorit 40 de ani de naștere pe 21 martie, cei doi frați au fost arestați la domiciliu timp de aproape cinci luni, într-un hotel de lux din Capitală, contra unei cauțiuni de 1,6 milioane USD.
Citeste si:  Ciclism: Mitchelton-Scott devine Team BikeExchange

Leave a Reply

Your email address will not be published.