După cinci luni de detenție în Paraguay, Ronaldinho este eliberat

Posesorul Balonului de Aur din 2005 și fratele său Roberto au fost arestați pe 6 martie pentru utilizarea pașapoartelor falsificate la intrarea în Paraguay.

Ronaldinho, reținut în Paraguay de mai bine de cinci luni pentru utilizarea documentelor oficiale false, a fost eliberat, a anunțat luni judecătorul responsabil de caz. De asemenea, magistratul Gustavo Amarilla a acordat eliberarea fratelui fostului jucător brazilian, Roberto de Assis Moreira. Cei doi bărbați au fost în detenție începând cu 6 martie în legătură cu acest caz.

Ronaldo de Assis Moreira, zis și Ronaldinho, „este liber să călătorească în orice țară din lume pe care o dorește, dar va trebui să anunțe dacă își schimbă adresa permanentă” pentru o perioadă de un an, a spus magistratul în timpul audierii. Audierea a început la ora locală 14:00, a durat trei ore și a fost transmis în direct la televizor.
„De acum, măsura privării de libertate este ridicată. (Ronaldinho) nu este supus niciunei restricții, cu excepția compensației pentru daune aduse societății ”, a adăugat magistratul. Purtând o beretă neagră, purtând o cămașă de aceeași culoare și blugi, fostul jucător i-a spus judecătorului că acceptă propunerea urmăririi penale pentru „suspendarea condiționată a procedurii”.
Procurorul a solicitat plata de către Ronaldinho a unei amenzi de 90.000 de dolari pentru „daune aduse societății”. După ce au fost reținuți într-o secție de poliție din Asuncion, unde Ronaldinho și-a sărbătorit 40 de ani de naștere pe 21 martie, cei doi frați au fost arestați la domiciliu timp de aproape cinci luni, într-un hotel de lux din Capitală, contra unei cauțiuni de 1,6 milioane USD.
Citeste si:  Arina Sabalenka revine în top 10, după victoria de la Linz

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*