Aș dori să joc la pariuri online, de ce să țin cont?

Le-am adresat această întrebare specialiștilor din cadrul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară și am primit un răspuns pe cinste! Vă atașez în continuare cele mai bune idei extrase din materialele primite:

După deschiderea unui cont nou la pariuri online, ai grijă să-ți verifici contul cât mai repede, trimițându-i operatorului documentele solicitate, ca să nu cumva să te trezești cu contul blocat. De regulă, este vorba despre o poză de pe buletin și una de pe o factură recentă de utilități. Această procedură este impusă prin lege, iar casele de pariuri online nu fac altceva decât să se supună. Dacă nu respecți procedura, operatorul este obligat să-ți suspende contul și să virezi fondurile tale către bugetul de stat. Să nu-ți faci griji pentru datele tale personale, care sunt protejate prin lege și vor rămâne confidențiale pe viață!

Înregistrează-te la mai mulți operatori pentru a avea șanse mai mari de reușită. Fondatorul comunității pariorilor din România a spus că profitul pe termen lung la pariuri nu poate fi obținut dacă joci numai la o singură agenție. Această afirmație se bazează pe faptul că la fiecare casă de pariuri cotele diferă pentru aceleași pariuri, iar jucătorul care are cont la casele de pariuri din România recomandate de specialiști, va avea acces la cele mai bune cote din piață de fiecare dată când pariază. De asemenea, agențiile de top le propun jucătorilor diverse oferte semi-permanente și facilități inedite, care pot contribui la mărirea șanselor de câștig.

Învață-te să pariezi responsabil. Să pariezi responsabil înseamnă să nu joci sume de bani care îți sunt necesare pentru alte cheltuieli. Un parior cu capul pe umeri joacă pentru a se distra, pentru a trăi la maximă intensitate anumite partide și nu pentru a se stresa sau pentru a avea neplăceri. De aceea, specialiștii ne recomandă să nu investim mai mult de 10% din veniturile noastre lunare în contul de pariuri online. Împarte banca ta lunară la 30 și apoi rezultatul folosește-l ca miză pentru fiecare bilet. În acest mod vei putea juca cel puțin un pariu pe zi, chiar dacă toate vor fi pierzătoare și nu vei avea nevoie să intri în banii destinați altor cheltuieli pentru a paria.

Citeste si:  Canada s-a calificat în sferturile de finala ale Cupei Davis

Analizează meciurile cel puțin 30 de minute și nu paria după ureche. Uită de acei scamatori care promit marea cu sarea și lasă-i pe vânzătorii de ponturi să păcălească pe altcineva. Nu există pariuri sigure și nici persoane cu informații din interior care să le vândă pe internet unor necunoscuți. Tot ce vei vedea tu este o regie, fie că este vorba de postări pe grupuri de Facebook, poze sau filmulețe cu bilete senzaționale și cu mulți bani. Atunci când vei avea nevoie de idei și sugestii de ponturi, poți răsfoi avancronicile și pronosticurile furnizate de către tipsterii din cadrul echipei parilor din România. Nu numai că vei învăța cum este cel mai indicat să analizezi partidele, dar vei avea ocazia să culegi informații pe care poate nu le vei găsi nicăieri în altă parte.

Nu mai juca bilete kilometrice. Dacă numai două dintre biletele tale la pariuri depășesc înălțimea ta, înseamnă că ai transformat pariurile sportive în loterie. Cel mai indicat este să joci pariuri individuale sau duble cu cote de 2.00. De altfel, dacă vei urmări proiectele de ponturi de pe site-ul comunității pariorilor din România, vei observa că cea mai profitabilă rubrică este tocmai cea intitulată „Cotă 2”. Nu viza câștigul rapid, pentru că nu vei avea nici un control asupra șanselor tale de câștig. Joacă bilete cu pariuri foarte probabile și încearcă să câștigi câte puțin.

Nu juca la recuperare atunci când simți că te afunzi în eșec. Dacă prinzi o serie negativă de pariuri, vei avea tentația de a mări miza pentru a recupera pierderile până a doua zi. Cei care pică pradă acestei tentații ajung foarte repede la faliment. Află că chiar și cei mai buni pariori profesioniști din lume au luni în care bilanțul pariurilor lor este negativ. Trebuie să fii conștient de faptul că asta face parte din joc și să poți trece peste acele momente fără să schimbi stilul de joc.

Baftă și inspirație!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*