Casele de pariuri care activează la noi din țară nu au de ce să se teamă – românii pariază după ureche!

Chiar dacă fenomenul pariurilor este într-o continuă creștere în România, marea majoritate a consumatorilor de jocuri de noroc tratează această activitate ca pe o distracție și nimic mai mult.

Cădar Marius, fondatorul comunității pariorilor din România, PariuriX.com, a realizat în prima parte a lunii octombrie un sondaj interesant cu privire la practicile pariorilor autohtoni. Aproape 5000 de pariori au completat chestionarul, care i-a avut ca țintă pe membrii comunității și pe urmăritorii lui Marius Cădar de pe rețelele de socializare.

Timp de gândire

10% dintre pariori nu analizează meciurile înainte de a le paria, în timp ce 58% dintre pariori își alocă numai câteva minute pentru acest proces. Practic, acest lucru relevă faptul că 68% dintre pasionați joacă mai mult la noroc și nu tratează această activitate altfel decât pe oricare alt hobby.

Evidență… care evidență?

Lipsa de dedicare față de analiza partidelor pe care mizează cei mai mulți dintre pariori este de cele mai multe ori combinată și cu lipsa ținerii unei evidențe financiare. 77% dintre respondenți au spus că nu au un jurnal și nu se preocupă de urmărirea rezultatelor într-o formă disciplinată.

Citeste si:  Francezul Paul Pogba, suspendat patru ani pentru dopaj (Juventus)

Strategie sau intuiție?

69% dintre consumatorii de adrenalină nu pariază urmând o strategie sau o metodă anume și nu mai puțin de 89% dintre pariori mizează pe bilete cu mai multe meciuri pe bilet. Însă de departe cel mai interesant lucru pare să fie crezul majorității pariorilor cu privire la fundamentul succesului în pariuri: 58% dintre respondenți cred că norocul stă la baza câștigului.

Acest set de date nu face altceva decât să ne confirme părerea conturată vizavi de jucătorii români, și anume: în România, pariurile doar un hobby pentru marea majoritate a celor implicați în fenomen.

Sub 10% dintre cei care tatonează cu pariurile se străduiesc să învingă casele de pariuri și să realizeze profit. Numai 7% își alocă mai mult de 60 de minute pentru analizarea unei partide, iar acest lucru spune multe despre situația pasionaților de jocuri de noroc din România.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*