Dominic Thiem s-a retras din turneele de la Indian Wells şi Miami

dominic thiem

Tenismanul austriac Dominic Thiem, fost campion la US Open, şi-a amânat revenirea în circuitul profesionist după problemele avute la încheietura mâinii, după ce a anunţat, luni, că se retrage de la turneele ATP Masters 1.000 de la Indian Wells şi Miami, pentru a se concentra pe sezonul de zgură.

”Am avut săptămâni bune de antrenamente. Încheietura este perfectă, mâna arată tot mai bine, însă am decis să mă retrag de la Indian Wells şi Miami şi să încep cu sezonul de zgură”, afirmat Thiem într-un clip video postat pe Instagram.

”Este în continuare suprafaţa pe care mă simt cel mai bine şi cred că va fi potrivit să încep cu asta”, a adăugat Thiem.

Citeste si:  Dallas Mavericks umilește și elimină Phoenix Suns

Thiem, care are un bilanţ excelent pe zgură, nu a mai jucat de când s-a accidentat, anul trecut, la turneul de la Mallorca, jucătorul de 28 de ani coborând pe locul 50 în clasamentul mondial după ce nu şi-a putut apăra titlul la US Open în 2021.

Austriacul s-a retras şi de la turneele din Argentina, Brazilia şi Chile, în acest an, însă îşi exprimase speranţa că va putea reveni la Indian Wells, turneu considerat cel mai prestigios după cele de Mare Şlem şi pe care Thiem l-a câştigat în 2019.

Sezonul de zgură debutează în luna aprilie.
AGERPRES