Doi români bat la porțile Romei

marius copil

De săptămâna viitoare începe turneul Premier de la Roma, atât la masculin cât și la feminin, unde se adună toată elita tenisului de câmp, un test pregătitor înaintea Marelui Șlam de la #Roland-Garros.

Dacă pe tabloul principal avem trei fete, pe tabloul de calificări îl avem pe Marius Copil și pe Sorana Cîrstea, ambii având nevoie de două victorii pentru a accede pe tabloul principal al turneului desfășurat pe zgură.

Marius Copil va juca astăzi în primul tur al calificărilor cu Jared Donaldson, american în vârstă de 20 de ani, aflat pe locul 78 ATP, cei doi s-au întâlnit o singură dată, în 2014, meci câștigat de Donaldson.

Citeste si:  Opt victime ale unui antrenor pedofil pretind despăgubiri clubului Manchester City

Sorana Cărstea va juca tot astăzi cu favorita 7 a calificărilor, chineza Qiang Wang, numărul 64 #WTA, cele două nu s-au mai întâlnit până acum.

Cele trei jucătoare de pe tabloul principal al turneului sunt Simona Halep, calificată în turul secund direct, Irina Begu va juca cu letona Anastasija Sevastova (22 WTA), care are 2-1 la general, iar Monica Niculescu va avea un meci dificil cu olandeza Kiki Bertens (19 WTA), dar în fața căreia a câștigat ambele partide.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*