DFL a programat etapele din a doua divizie: nouă partide îî așteaptă pe cei din Dresda, în 29 de zile

Liga Germană de Fotbal a anunțat etapele pentru ultimele patru zile de meciuri din actualul sezon Bundesliga 2.. Va fi o săptămână aglomerată pentru fotbaliștii de la Dynamo Dresda.

În primul rând Hanovra 96, apoi Greuther Fürth și mai nou, Arminia Bielefeld. Liga Germană de Fotbal (DFL) a anunțat apariția liderului Bielefeld, care ar fi trebuit să aibă joace contra Dresden săptămâna viitoare, este acum programat pentru 15 iunie. Acest lucru rezultă din planurile de joc, pe care DFL a publicat-o miercuri.

Deoarece doi jucători au fost testați pozitiv pentru agentul patogen Covid 19, întreaga echipă, inclusiv antrenori și supraveghetorii, este în carantină acasă timp de două săptămâni, până sâmbătă (23 mai 2020). Pregătirea echipei a fost anulată și în această perioadă. Acest lucru a fost decis de către departamentul local de sănătate.

Citeste si:  Serena Williams se retrage de la WTA Miami

„Nu înțeleg concurența corectă dacă trebuie să te întorci la un joc de campionat la trei zile de la carantină. Trebuie să fii antrenat în echipă timp de câteva zile”, a declarat Michael Born, directorul comercial de la Dynamo Dresda. Aceasta înseamnă că Dresda va juca pentru prima dată după reluarea ligii pe 31 mai, adversarul fiind VfB Stuttgart.

Conform planului de joc, Dynamo va trebui apoi să joace aproape la fiecare trei zile, cu nouă jocuri care sunt așteătate în doar 29 de zile.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*