De ce le place românilor să parieze la Admiral

Românii își permit să fie pretențioși când este vorba despre casele de pariuri la care joacă. Chiar dacă există restricția impusă de licențiere, sunt mai mulți operatori cu oferte și platforme care oferă un „betting experience” de nivel înalt.

Admiral este una dintre casele de pariuri la care pariază românii. Operatorul britanic este prezent în țara noastră atât prin agențiile și cazinourile terestre, cât și prin platforma online, care și-a obținut licența în iulie 2017.

Membră a grupului Novomatic, unul dintre furnizorii principali de jocuri electronice, platforma excelează prin secțiunea de cazino online, dar nici cea de pariuri sportive nu este de ocolit. Punctele de atracție sunt reprezentate de:

Alimentarea contului online cu bani cash

Jucătorii nu sunt obligați să folosească un card sau un  portofel electronic pentru a depune bani în contul online. Alimentarea se poate face și prin agențiile terestre, cu bani cash. Suma ajunge instant în cont.

Oferta de bun venit

Clienții noi beneficiază, până pe 31 mai (ora 23:59), de un pariu gratuit în valoare de 150 de lei, creditat după alimentarea contului cu minim 30 de lei și plasarea unui prim pariu. Pariul gratuit trebuie plasat pe un bilet cu multiplu cu minim trei selecții, cota minimă eligibilă fiind 1.50 per selecție. În cazul în care este câștigător, pariorul primește în cont doar profitul (câștig – miză), maxim 300 de lei.

Citeste si:  Nick Kyrgios a fost citat pentru că a agresat-o pe fosta iubită

O altă ofertă pentru clienții noi este reprezentată de un boost de 200% pentru câștigul primului pariu plasat, oricare ar fi evenimentul sportiv ales.

Și în secțiunea de cazino online sunt oferte atractive.

Oferta sportivă

Oferta sportivă a operatorului amintit rivalizează cu ofertele caselor de pariuri online de top în ceea ce privește ligile cât de cât populare. Se poate paria pe handicapuri asiatice, handicapuri europene, cornere, cartonașe, marcatori, scor corect ș.a. De exemplu, pentru un meci din sferturile de finală ale Ligii Campionilor existau peste 360 de opțiuni de pariere.

Varietatea jocurilor video

În ceea ce privește jocurile de cazino, se pot juca de pe PC, telefon sau tabletă o gamă largă de jocuri video, printre care și cele mai populare jocuri în rândul românilor: Sizzling Hot, Book of Ra sau Lucky Lady’s Charm.

Admiral este unul dintre operatorii care merită luați în considerație atunci când te gândești să îți deschizi cont la încă o casă de pariuri online, fie în căutare de varietate, fie că vrei să îți schimbi norocul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*