De ce Chelsea nu-l poate rechema pe Conor Gallagher din împrumutul de la Crystal Palace, în ianuarie

Chelsea nu-l va putea rechema pe Conor Gallagher de la Crystal Palace în ianuarie din cauza unei clauze din contractul de împrumut. Gallagher a fost unul dintre cei mai performanti mijlocași din Premier League în acest sezon, înregistrând șase goluri și trei pase decisive în doar 15 apariții. Statisticile sale sunt și mai impresionante având în vedere impactul limitat pe care l-a avut când a fost împrumutat la West Brom, sezonul trecut.

Viitorul pe termen scurt al lui Gallagher a fost subiectul unor speculații recente, deoarece clubul-mamă, Chelsea, găsește găuri negre pe la mijlocul terenului.

N’Golo Kante și Mateo Kovacic sunt amândoi excluși și există și temeri cu privire la o accidentare la spate suferită de Jorginho.

Citeste si:  Roland-Garros: organizatorii confirmă 5.000 de persoane

În plus, împrumutatul Saul Niguez se luptă să se adapteze rigorilor fotbalului din Premier League.

Acest lucru a determinat ca unii susținători ai Blues să solicite ca Gallagher să fie rechemat din Selhurst Park în perioada următoare de transfer.

Cu toate acestea, The Times anunță că acest lucru nu va fi posibil.

Când înțelegerea a fost negociată în vară, a fost inclusă o clauză care l-ar împiedica pe internaționalul Angliei să se întoarcă pe Stamford Bridge dacă ar fi jucat în peste jumătate din meciurile lui Palace – iar Gallagher a ratat doar un meci până acum.