Dallas Mavericks o elimină pe Los Angeles Clippers și o va întâlni pe OKC Thunder în NBA

Los Angeles Clippers și-a văzut sezonul terminat, ei au scăzut cu 20 de puncte când antrenorul Tyronn Lue a cerut un timeout, cu 9:24 minute rămase, în meciul 6 din seria de playoff din prima rundă împotriva lui Dallas Mavericks.

Lue și-a luat clipboard-ul pentru a întocmi o schemă cu personalul său de antrenori adunat în jurul lui și cu jucătorii săi arătând obosiți din cauza atacului lui Mavericks și a gardianului lor Kyrie Irving, care a avut 28 din cele 30 de puncte în a doua repriză.

Clippers i-au jucat pe Mavericks până la jumătatea partidei, dar ei au dispărut în a doua repriză, la fel ca și sezonul lor, o înfrângere cu 114-101 pe American Airlines Center, trimițându-i pe Clippers acasă pentru restul sezonului.

Citeste si:  Tiger Woods își poate relua antrenamentele

Ei au pierdut în seria de șapte meciuri, din primul tur de playoffs, cu 4-2, și acum au întrebări la care trebuie să răspundă despre viitorul francizei.

Oklahoma City Thunder îi va vedea pe Dallas Mavericks în runda a doua a playoff-urilor NBA, în timp ce Mavericks îi îndepărtează pe Clippers în jocul 6.

Oklahoma City Thunder a învins rapid pe New Orleans Pelicans în runda 1, obținând a doua eliminare rapidă din istoria francizei. Acest lucru le-a adus biletul pentru a doua rundă și i-a lăsat să-și răsucească degetele în așteptarea următorului lor adversar.