Cristiano Ronaldo a plecat de urgenţă în Portugalia pentru a fi alături de mama sa, victima unui AVC

Starul Cristiano Ronaldo a lipsit de la antrenamentul de marţi al echipei sale, Juventus Torino, deplasându-se de urgenţă în Portugalia pentru a fi alături de mama sa, victima unui accident vascular cerebral (AVC), pe insula sa natală Madeira, anunţă presa lusitană, citată de AFP.

Cvintuplul câştigător al Balonului de Aur a sosit pe aeroportul din Funchal alături de partenera sa Georgina Rodriguez şi de fiul său cel mare, Cristiano Ronaldo Jr.

„Vă mulţumesc pentru toate mesajele de susţinere faţă de mama mea. În acest moment, ea este stabilă şi se recuperează la spital”, a indicat fotbalistul, în vârstă de 35 ani, pe contul său de Twitter.

„Eu şi familia mea dorim să mulţumim echipei medicale care se ocupă de ea şi vă rugăm să ne permiteţi să ne păstrăm intimitatea în această perioadă”, a adăugat Ronaldo în mesajul său, redactat în limba engleză.

Potrivit cotidianului Diario de Noticias din Madeira, internaţionalul portughez a făcut o „vizită fulger” pe această insulă, înainte de a se întoarce la Torino pentru a disputa, miercuri seara, manşa secundă a semifinalelor Cupei Italiei, între Juventus şi AC Milan, amânată între timp de autorităţile torineze, din cauza epidemiei de coronavirus.

Citeste si:  Patru jucătoare au câștigat Roland Garros după ce au salvat mingi de meci

„Tot ceea ce putem spune este că el nu participă la antrenament din motive personale”, a precizat pentru AFP clubul torinez, fără să ofere alte detalii, înainte ca Ronaldo să aterizeze pe aeroportul din Madeira, la bordul unui avion privat.

Mama sa, Dolores Aveiro, în vârstă de 65 ani, a fost spitalizată după un AVC, în zorii zilei de marţi, la Funchal. Presa lusitană scrie că mama lui Ronaldo era conştientă şi într-o stare considerată stabilă. Dolores Aveiro şi celebrul său fiu, care şi-a pierdut tată în urmă cu 15 ani, sunt foarte apropiaţi.

Serviciul de sănătate al regiunii autonome Madeira a confirmat, într-un comunicat, accidentul vascular cerebral suferit de mama lui Cristiano Ronaldo, precizând că situaţia sa clinică decurge „conform aşteptărilor”.
AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*