Coronavirus: Hertha Berlin plasată într-o bulă

Aflat fața mai multor cazuri de Covid-19, jucătorii și personalul Hertha Berlin se află izolat la centrul de antrenament al clubului.

Deja cu probleme sportive (locul 15 în clasamentul Bundesliga și la egal cu Bielefeld, cu șase etape până la sfârșitul sezonului), Hertha Berlin este nevoită să trăiască într-un balon. Antrenorul Pal Dardai, adjunctul său Admir Hamzagic și atacantul Dodi Lukebakio au primit rezultate pozitive la Covid-19. Acest lucru a forțat clubul să izoleze alți jucători și personal la centrul de antrenament pentru următoarele treisprezece zile.

Citeste si:  Niciun meci organizat de UEFA nu va avea loc în Israel ''până la noi ordine''

Aceștia vor putea părăsi sediul doar în timpul sesiunilor și meciurilor. Și directorul sportiv Arne Friedrich va conduce echipa în acest timp. „Suntem forțați să ne izolăm din cauza cazurilor pozitive”, a confirmat Friedrich. Vom limita contactele și vom face teste zilnice de PCR pentru a fi cât mai sigure posibil. Trebuie să acceptăm această provocare ca o echipă și să facem tot ce putem pentru a putea juca cu succes meciurile rămase. „Va începe cu o excursie la Mainz duminică (18:00), un alt candidat la întreținere.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*