Coronavirus anulează meciurile din Serie A, pericol pentru partida lui Inter din europene

Amânate Inter-Samp, Atalanta-Sassuolo și Verona-Cagliari, guvernul a oprit sportul în Lombardia și Veneto. Este dificil de imaginat datele recuperărilor, dar alarma poate să nu se termine într-un timp scurt.

Creșterea contagiunilor duce la primele măsuri puternice în Italia, care nu pot să nu privească și sportul. Noaptea trecută, guvernul a blocat toate competițiile tuturor sporturilor, de toate categoriile, programate astăzi în Lombardia și Veneto, inclusiv prin urmare cele trei meciuri din Serie A. San Siro, care trebuia să găzduiască Inter-Sampdoria în această seară, rămâne. închis. La fel ca stadionul din Bergamo pentru Atalanta-Sassuolo și cel din Verona, care aveau programat meciul cu Cagliari.

Inter se va întoarce astăzi dimineața la antrenamente, înaintea jocului Europa League de joi din San Siro cu Ludogorets, un alt joc evident cu risc. Cea mai probabilă ipoteză în acest moment este că se va juca în spatele ușilor închise. Cu toate acestea, unele măsuri de securitate au fost deja activate în Suning Center: oricine a dorit să intre a trebuit să dovedească cu documentul său că nu provin din cele unsprezece municipalități ale focarului de #coronavirus.

 

Citeste si:  Andy Murray se retrage de la Australian Open

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*