Cine este iubita lui Dominic Thiem, Lili Paul-Roncalli?

dominic thiem

DOMINIC THIEM este un jucător de succes, după ce a câștigat primul său titlu de Grand Slam în 2020.

Austriacul l-a învins pe Alexander Zverev într-o finală dramatică de US Open la Flushing Meadows. Dominic Thiem și-a găsit din nou dragostea cu fosta artistă de circ, germanca Lili Paul-Roncalli.

Lili Paul-Roncalli

Dominic Thiem este cunoscut ca un tip șarmant care are succes cu doamnele, anul acesta și-a găsit fericirea cu noua sa iubită, Lili Paul-Roncalli.

Lili-Paul este o artistă de circ din Germania și este, de asemenea, renumită pentru abilitatea sa de dansatoare. Contorsionista a câștigat reality show-ul Let’s Dance în mai 2020. Se speculează că Thiem și Lili-Paul se întâlnesc de luni de zile, dar ipostazele lor de pe Instagram au dus zvonurile până la speculațiile din pat. În ianuarie 2021, Thiem spunea despre noua sa iubire: „Ultimele săptămâni au fost foarte frumoase, dar totul este ceva complet nou, nu mai am chef să mai spun nimic despre asta”.

Citeste si:  PSG: Neymar va fi absent marți, împotriva Barça, în Liga Campionilor

 

Vezi această postare pe Instagram
#f4f4f4; border-bottom: 2px solid transparent; transform: translateX(16px) translateY(-4px) rotate(30deg);">
#F4F4F4; border-right: 8px solid transparent; transform: translateY(16px);">
#F4F4F4; border-left: 8px solid transparent; transform: translateY(-4px) translateX(8px);">

 

O postare distribuită de Lili Paul Roncalli (@lillypaul)

Cu cine s-a întâlnit înainte, Dominic Thiem?

Dominic Thiem se întâlnea anterior cu jucătoarea de tenis franco-sârbă, Kristina Mladenovic. Cu toate acestea, în noiembrie 2019, s-a despărțit de campioana de dublu de la Open-ul francez și Australian Open din 2020.

Mama lui Thiem a spus despre relația lor: „O iubeam cu adevărat pe Kiki [Mladenovic], într-adevăr ca persoană și jucătoare de tenis, lucrează foarte mult și se concentrează asupra carierei sale. Dar, după cum știți, sunt mari, așa că nu este dreptul meu să vorbesc despre relația lor.”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*