Ce maşini prefera sportivii?

Ce maşini prefera sportivii

Ce maşini prefera sportivii

Chiar dacă SUV-urile sunt încă unele dintre cele mai căutate modele de maşini performante, vehiculele sport ocupa încă un loc important pe piaţă.

Mâinile sport dispun de o gamă largă de dimensiuni, design-uri şi caracteristici, pentru că sportivii să aibă experienţe cât mai diverse când vine vorba de condusul pe circuit. Şoferii întocmesc  liste pro-contra şi analizează cu atenţie specificaţiile fiecăreia dintre maşinile pe care şi le-ar dori înainte să o achiziţioneze.

Există o maşină sport care să se încadreze oricărui buget. Printre cele mai accesibile se numără şi Mazda MX-5, care este gata să impresioneze prin capacităţile sale, puterea, dar şi tracţiunea pe spate. Puţin mai scump, dar tot din categoria maşinilor sport pentru începători se numără şi modelul Audi TT. În acest articol vom discuta despre cele mai populare modele de maşini sportive, dar şi despre beneficiile pe care le oferă acestea pasionaţilor de adrenalină.

 

1.Porche 911 Carrera

Adrenalina a caracterizat Porsche încă din 1963, la fel ca și mașinile sport cu performanțe uimitoare.

Design-ul noului Porche Carrera 911, este de-a dreptul inconfundabil, datorită detaliilor şi simbolurilor emblematice şi a plafonului unic. Încă din 1963 Porche a lansat maşini cu performanţe uimitoare, care au devenit imediat populare printre pasionaţi.

 

2. Alpine A110

Alpine A110 este o maşină sport de excepţie, care poate concur cu orice autovehicul, indiferent de performanţele acestuia. Firma franceză a recreat cu greu elementele unice ale modelului original, apărut în 1960, iar rezultatul a întrecut cu mult aşteptările sportivilor de performanţa din întreaga lume.

Pentru un şofer, să conducă vestita maşina Alpine A110 va însemna cu siguranţă să trăiască una dintre cele mai bune experienţe la volan din viaţa lui, având în vedere că există puţine alte modele care să ofere aceleaşi beneficii ca şi acesta. Odat.ro este alt site unde poţi citi mai multe detalii despre ultimele apariţii în materie de maşini.

Citeste si:  Carlos Sainz (Ferrari) acumulează kilometrii

 

3.McLaren 720S

Acest model  care face parte din Super Seria McLaren este recunoscut sub numele de 720S. Numărul se referă la puterea imensă a motorului, V8 twin turbo, montat la mijloc. Ca şi predecesor, această maşină îl are pe McLaren 650S, care uimeşte prin viteza, putere şi design.

Cei mai mari rivali ai McLaren720S  sunt Ferrari 588 GTB şi Lamborghini Huracan Evo, deşi când vine vorba despre maşinile aflate la acest nivel devine din ce în ce mai greu să le compari.

Pentru pasionaţii de viteză, să ajungă să deţină maşina visurilor lor, este unul dintre cele mai importante obiective. Mai mult decât atât sportivii, care încearcă zilnic maşini de circuit, sunt tot timpul la curent cu noile apariţii, cu caracteristicile maşinilor de top şi se străduiesc pentru a ajunge la un moment dat să deţină o astfel de comoară.

 

Odat.ro este alt site unde poţi citi despre acest subiect

Băieţii visează încă din copilărie la maşini, iar entuziasmul pentru acest domeniu rămâne acelaşi pe tot parcursul vieţii. Unii dintre ei aleg să profeseze ca şoferi profesionişti, instructori de circuit, sau oricare altă meserie care le permite să petreacă cât mai mult timp la volan. Fiecare dintre aceştia are cu siguranţă o maşină preferată, cu caracteristici de top, al căreia şi-ar dori să fie chiar el proprietar.