Când merită să folosești funcția Cash Out la pariuri online

Funcția Cash Out a început să fie implementată de operatorii de pariuri sportive online în ultimii ani, iar utilizatorii care au luat contact cu această facilitate au avut impresia, în primă fază, că aceasta este cea mai tare invenție de la apa caldă încoace. Adevărul este însă undeva la mijloc, în sensul că închiderea pariurilor poate fi utilă, însă nu atât de frecvent precum este folosită de către mulți pariori. În cele ce urmează vom încerca să elucidăm misterul cu privire la momentele în care merită cu adevărat să folosim funcția Cash Out, care este disponibilă pe site-urile și în aplicațiile mobile ale agențiilor de pariuri sportive online de top care sunt licențiate în România la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Motive pentru care pariorii recurg la Cash Out

În general, găsim două motive mari și late pentru care pasionații de adrenalină decid închiderea pariurilor, și anume:

Reducerea pierderilor – Spre exemplu, dacă un parior mizează pe victoria Barcelonei în El Clasico, după care, află că Messi tocmai s-a accidentat și nu va mai juca, ar putea să dorească să renunțe la pariu. Ei bine, în funcție de fluctuația cotelor, acesta ar trebui să-și poată recupera o mare parte din miză, pe care, bineînțeles, poate să o reinvestească într-un alt pariu.

O altă situație poate fi atunci când pariorul are un bilet cu mai multe selecții, dintre care o parte au fost câștigătoare, însă una dintre partide nu se îndreaptă în direcția potrivită; pentru a reduce din pierderi poate închide pariul, în cazurile în care nu crede că există șanse mari ca rezultatul să se mai poate întoarce în favoarea sa.

Obținerea unui câștig prematur – Aici poate fi vorba de mai multe tipuri de situații. De cele mai multe ori, dacă pariorului i-au ieșit toate selecțiile, cu excepția ultimului meci de pe bilet, acesta poate decide să închidă pariul pentru a încasa un profit înainte de disputarea jocului.

La fel de bine se poate recurge la Cash Out atunci când partida pe care s-a pariat este în desfășurare, iar scorul curent îi convine pariorului, care primește o mare parte din cota totală dacă închide pariul în acest moment, și exemplele pot continua.

Citeste si:  Belgianul Remco Evenepoel, campion mondial pe şosea

Problema este că nu toți pariorii conștientizează, de fapt, care este impactul folosirii excesive a funcției Cash Out pe termen lung.

Când merită să folosești funcția Cash Out la pariuri online?

Fiecare operator de pariuri sportive își oprește un comision din cotele oferite, pentru a putea realiza profit folosind tactici de trading. Ideea este că dacă un parior ar dori să parieze pe toate opțiunile unui tip de pariu, cum ar fi spre exemplu clasicul 1X2, ar ieși în pierdere cu undeva între 3% și 10%. Ei bine, atunci când pariorul face Cash Out, practic joacă un nou pariu pe cotele curente ale rezultatului opus, fapt pentru care plătește încă odată acel comision. Chiar dacă poate nu se simte pe termen scurt, acest lucru face ca profitabilitatea pariorului pe termen lung să devină aproape imposibilă. În consecință, folosirea funcției Cash Out nu trebuie să devină o obișnuință de zi cu zi.

Dacă urmărești o partidă live de pe stadion și vezi că jucătorul echipei adverse scapă singur cu portarul, poți încerca să închizi pariul imediat pentru a-ți salva din investiție, fără să încalci nici o regulă. Totuși, nu este indicat să încerci să păcălești sistemul în momentele marcării golurilor sau altor faze de acest gen, pentru că te poți trezi cu contul blocat.

Ideal este ca pariorul să se contreze manual, jucând pariul invers la casa de pariuri sportive online care-i oferă cea mai bună cotă în acel moment, pentru că poate câștiga mult mai mult astfel pe termen lung. De asemenea, nu este indicat să ajungi în situația de a nu mai avea suficienți bani să te contrezi, pentru că înseamnă că mizezi un procent mult prea mare din bugetul tău de pariuri.

Totodată, pariorul trebuie să fie atent la termenii și condițiile operatorilor vizavi de această facilitate, pentru a nu se trezi că nu poate închide pariul fix când îi este lumea mai dragă. Spre exemplu, funcția Cash Out la agenția Fortuna online este una versatilă, însă nu același lucru se poate spune despre toți operatorii din online.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*