Boris Becker urmează să fie deportat în Germania, să petreacă Crăciunul cu familia

Potrivit The Sun, fostul de șase ori campion de Grand Slam, Boris Becker, va petrece Crăciunul în Germania. În aprilie, Becker a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare după ce a fost găsit vinovat de ascundere a unor bunuri în valoare de 2,5 milioane de lire sterline după ce a cerut falimentul.

Dar, conform ultimelor rapoarte din Marea Britanie, Becker a fost aprobat pentru o schemă accelerată pentru infractorii străini. În cadrul acestei scheme, străinii care comit crime în Marea Britanie sunt trimiși în țările lor de origine în încercarea de a elibera închisorile britanice.

„A fost înscris într-o schemă care înseamnă că va ajunge acasă la timp pentru Crăciun”, a declarat o sursă din închisoare pentru The Sun.

Citeste si:  Thiago Silva a fost cedat la PSG

”Suntem încântați pentru Boris că se poate califica pentru o eliberare anticipată și că poate călători în Germania, deși Anglia a fost casa lui de mulți, mulți ani. Sunt sigur că va însemna foarte mult pentru el și familia lui să se reunească de Crăciun”, a declarat fostul purtător de cuvânt al lui Becker.

Venirea lui Becker în Germania la timp pentru Crăciun nu ar trebui să fie o surpriză, deoarece s-a speculat pentru prima dată acum câteva luni.