Bianca Andreescu, deţinătoarea titlului, a declarat forfait pentru turneul de la Indian Wells

Bianca Andreescu, deţinătoarea titlului, a declarat forfait pentru turneul de la Indian Wells

Bianca Andreescu, numărul 4 mondial, nu îşi va apăra titlul la turneul feminin de tenis de la Indian Wells (11-22 martie), nefiind complet refăcută după leziunea la genunchiul stâng pe care a suferit-o anul trecut, a anunţat jucătoarea canadiană de origine română.

Andreescu, laureată la US Open în 2019, s-a accidentat la câteva săptămâni după competiţia de la Flushing Meadows, în timpul fazei grupelor Turneului Campioanelor de la Shenzhen (China), iar de atunci nu a mai revenit în circuit, fiind nevoită să renunţe şi la Openul Australiei din luna ianuarie.

Citeste si:  Începe asaltul româncelor la antipozi. Simona Halep este a doua favorită

„După cum se ştie, am suferit anul trecut o accidentare. A fost un drum lung către recuperare şi, chiar dacă eram nerăbdătoare să revin pe teren şi să-mi apăr titlul la Indian Wells, din nefericire nu sunt încă refăcută sută la sută”, a precizat canadianca într-un comunicat.

Bianca Andreescu este a treia jucătoare de top care şi-a anunţat forafait-ul pentru turneul de la Indian Wells, după românca Simona Halep, numărul 2 mondial şi campioana en titre de la Wimbledon, şi germanca Angelique Keber, finalistă anul trecut la turneul californian, ambele accidentate.

Agerpres

Leave a Reply

Your email address will not be published.