ATP Napoli elimină întregul teren după ce jucătorii refuză să joace

ATP Open Napoli la tenis a fost amânat după ce jucătorii au refuzat să concureze pe terenurile turneului.

Turneul de la Napoli a fost actualizat de la Challenger la un ATP 250 anul acesta, dar s-a confruntat de probleme cu starea proastă a terenurilor sale, care acum au fost complet demontate după plângeri, suprafețele de la turneul de la Florența de săptămâna trecută fiind acum livrate ca înlocuire.

Turneul de calificare la Open Napoli a fost mutat într-o altă locație în weekend, după ce jucătorii s-au plâns de suprafața terenului, folosită pentru evenimentul de la Tenis Club Napoli 1905. Tragerea principală a fost amânată până marți, după ce terenurile au fost dezmembrate în întregime pentru a fi înlocuite.

Citeste si:  Michel este noul antrenor al Malagai

Hotărârea vine după ce fotografii care arată poze cu terenul acoperit de lovituri și urme de zgârieturi au circulat pe Twitter, o lovitură de imagine mare pentru turneul care a fost actualizat la statutul ATP 250 de la Challenger-ul său obișnuit cu o licență de un an. De asemenea, Italia a găzduit un alt eveniment de 250 de puncte la Florența săptămâna trecută, iar suprafața terenului folosită la Firenze Open se deplasează acum la Napoli pentru a fi folosită pentru turneul din această săptămână.