Atacantul lui Napoli, Victor Osimhen, este pe lista scurtă a lui PSG pentru a-l înlocui pe Kylian Mbappe

Se pare că PSG l-a identificat pe atacantul lui Napoli, Victor Osimhen, ca un potențial înlocuitor al lui Kylian Mbappé, când acesta va părăsi clubul în această vară.

Mbappe i-a informat pe campionii din Ligue 1 la începutul acestei săptămâni că nu își va prelungi contractul dincolo de sfârșitul sezonului, lăsându-i pe cei de la Real Madrid ca favoriți pentru a-l achiziționa pe tânărul de 25 de ani.

Atenția s-a îndreptat deja către cine ar putea umple golul lăsat în urmă de Mbappe, iar Osimhen este un candidat de top pe lista scurtă a lui PSG, potrivit The Athletic.

Citeste si:  Evra a semnat cu West Ham United

Cu toate acestea, este puțin probabil ca o afacere pentru Osimhen să fie ieftină, starul nigerian fiind evaluat la aproximativ 130 de milioane de lire sterline de către Napoli.

El a fost legat de o mutare în Premier League, Chelsea și Arsenal monitorizându-i situația, dar PSG ar putea să treacă acum la coadă pentru a-și asigura semnătura.

Osimhen a dezvăluit luna trecută că a luat deja o decizie cu privire la viitorul său și este de așteptat să părăsească Napoli în această vară, în ciuda faptului că are un contract cu clubul din Serie A care durează până în 2026.