AS Roma a pierdut şi ultimul apel împotriva înfrângerii la ”masa verde” din meciul cu Hellas Verona

Echipa AS Roma a pierdut şi ultima cale de atac împotriva înfrângerii la ”masa verde”, cu 0-3, pentru utilizarea unui fotbalist fără drept de joc, în meciul cu Hellas Verona, informează agenţia Reuters.

Consiliul de Garanţie al Comitetului olimpic italian (CONI), cel mai înalt tribunal sportiv din peninsulă, a respins apelul Romei, confirmând sancţiunea iniţială, dictată după partida încheiată la egalitate pe teren cu Hellas Verona (0-0), pe 22 septembrie, în prima etapă a actualei ediţii din Serie A.

AS Roma a fost sancţionată pentru faptul că nu l-a înscris pe mijlocaşul Amadou Diawara pe lista de 25 de jucători transmisă la începutul sezonului instanţelor conducătoare, pentru ca fotbalistul din Guineea să poată evolua în campionatul Italiei.

Citeste si:  Care este sportul preferat al tinerilor? Ce încălțăminte să alegi?

Jucătorul african figura pe lista suplimentară a fotbaliştilor sub 22 de ani, deşi el a împlinit 23 de ani în luna iulie 2020 şi trebuia, în mod normal, să figureze pe lista principală a clubului roman pentru acest sezon.

Amadou Diawara a fost titular în meciul de la Verona şi a evoluat timp de 89 de minute.

Decizia de luni confirmă actualul clasament al ligii italiene, în care AS Roma ocupă locul al şaselea, cu 50 de puncte, în timp ce Hellas Verona se află pe poziţia a noua, cu 38 de puncte.
AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*