Arsenal v Man City preview

arsenal v man city

Sunday Clash, cum le plac englezilor să spună, este duelul cel mai important pentru ambele echipe, pe Emirates se confruntă Arsenal și Manchester City.

După înfrângerea de ieri surprinzătoare a liderului #Chelsea, a apărut o licărire de speranță pentru echipa lui Pep Guardiola, o apropiere de lider. Arsene Wenger își joacă ultima carte de a mai rămâne și la anul la cârma tunarilor, deci meciul va avea o încărcătură enormă. ”Când pierzi o serie de meciuri este un moment periculos, aș fi dorit să întâlnesc Arsenal după o serie de victorii” a declarat Pep Guardiola.
Tunarii au avut o serie de 6 înfrângeri în ultimele 9 partide iar visul de Champions League este spulberat. Arsene Wenger nu poate conta pe portarul Petr Cech, accidentat în meciul cu West Brom, fiind nevoie de utilizarea lui David Ospina. Atacantul Lucas Perez nu va fi recuperat până la începerea meciului dar incerții Mesut Ozil și Alexis Sanchez au șanse mari să prindă titularizarea. Santi Cazorla, accidentat la călcâiul lui Ahile, nu va mai juca în acest sezon.

Citeste si:  Liverpool v Everton preview
Indisponibilii atacanți De Bruyne și Raheem Sterling sunt în recuperare și Arsene Wenger i-a introdus în lotul deplasat pe #Emirates, aceleași vești bune șe pentru fundașul Zabaleta, care are șanse de a juca. Cerți pentru infirmerie sunt Jesus, accidentat la laba piciorului, și Gundogan, genunchi.

La capitolul statistici să menționăm că Arsenal a pierdut doar o partidă din ultimele 19 din #PremierLeague pe care le-a disputat contra ”cetățenilor”. Ultimele 7 întâlniri au dus la înscrierea a 27 de goluri, o medie de 3,86 goluri pe meci. Meciul va începe la ora 18 și se anunță o ploaie de goluri.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*