Antrenorul lui Utrecht a demisionat după un incident cu un jucător

Antrenorul echipei olandeze de fotbal FC Utrecht, Henk Fraser, şi-a prezentat miercuri demisia, după un incident petrecut cu un jucător la antrenamentul de sâmbăta trecută, transmite EFE.

”Asta nu mi s-a întâmplat niciodată ca antrenor. Am făcut rău clubului şi asta îi doare pe mulţi, inclusiv pe mine. De aceea am decis să nu mai fiu antrenorul lui FC Utrecht. Nu mă recunosc în acţiunile mele şi vreau să-mi cer scuze tuturor celor implicaţi”, a spus Fraser într-un comunicat difuzat de club.

La acel antrenament, Fraser l-ar fi prins de gât pe jucătorul german Amin Younes.

Citeste si:  Jurnalistul american Grant Wahl a murit după ce a leșinat la Cupa Mondială din Qatar

Tehnicianul olandez de 56 ani a preluat-o pe Utrecht în vară, după ce a fost secundul selecţionerului Louis van Gaal până în aprilie. Utrecht ocupă acum locul şapte în Eredivisie, cu 24 puncte din 14 etape.

”La FC Utrecht, ca în orice companie şi ca în întreaga societate, se aplică anumite reguli şi valori. Uneori, în toiul bătăliei sportive, limitele sunt explorate, dar în acest caz Henk a manifestat un comportament care depăşeşte limita a ceea ce este permis şi drept urmare a luat această decizie”, a declarat directorul general al clubului, Thijs van Es. AGERPRES