Antonio Conte gata de plecare de la Inter Milano?

antonio conte

Potrivit „Gazzetta dello Sport”, antrenorul lui Inter Milan, Antonio Conte, campion în Serie A cu echipa sa în acest sezon, și liderii clubului sunt pe punctul de a se despărți, din cauza diferențelor față de noul sezon.

În timp ce tehnicianul italian a câștigat Scudetto în acest sezon cu Inter Milano, publicația Gazzetta dello Sport, în noaptea de marți spre miercuri, a anunțat că va fi foarte aproape de a-și părăsi postul, probabil „în următoarele 48 de ore”. Motivul: liderii, mai întâi președintele Steven Zhang, au planificat să vândă en-gros (pentru a atinge 100 de milioane de euro profit în fereastra de transfer) și să reducă masa salarială cu 15-20%.

Citeste si:  Maran este noul antrenor la Chievo

În aceste condiții, Conte, dezamăgit, nu a dorit să rămână. El a fost convins că poate extinde proiectul nerazzurro, care, odată cucerit titlul național, a constat, în esență, în vizarea unui titlu pe scena europeană. Acest lucru ar necesita o consolidare a forței de muncă, pe care grupul chinez Suning, proprietarul clubului, nu mai poate să o asume. Dimpotrivă, este mai mult în perspectiva reaprovizionării cu jucători noi.

Cele două părți rămân să găsească un aranjament, deoarece pentru Conte a rămas un an de contract, care se transformă într-un salariu de 12 milioane de euro net anual.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*