Antonio Conte gata de plecare de la Inter Milano?

Antonio Conte gata de plecare de la Inter Milano?

Potrivit „Gazzetta dello Sport”, antrenorul lui Inter Milan, Antonio Conte, campion în Serie A cu echipa sa în acest sezon, și liderii clubului sunt pe punctul de a se despărți, din cauza diferențelor față de noul sezon.

În timp ce tehnicianul italian a câștigat Scudetto în acest sezon cu Inter Milano, publicația Gazzetta dello Sport, în noaptea de marți spre miercuri, a anunțat că va fi foarte aproape de a-și părăsi postul, probabil „în următoarele 48 de ore”. Motivul: liderii, mai întâi președintele Steven Zhang, au planificat să vândă en-gros (pentru a atinge 100 de milioane de euro profit în fereastra de transfer) și să reducă masa salarială cu 15-20%.

Citeste si:  Massimiliano Allegri, pe banca tehnică a echipei Juventus Torino

În aceste condiții, Conte, dezamăgit, nu a dorit să rămână. El a fost convins că poate extinde proiectul nerazzurro, care, odată cucerit titlul național, a constat, în esență, în vizarea unui titlu pe scena europeană. Acest lucru ar necesita o consolidare a forței de muncă, pe care grupul chinez Suning, proprietarul clubului, nu mai poate să o asume. Dimpotrivă, este mai mult în perspectiva reaprovizionării cu jucători noi.

Cele două părți rămân să găsească un aranjament, deoarece pentru Conte a rămas un an de contract, care se transformă într-un salariu de 12 milioane de euro net anual.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte