Antoine Griezmann cere iertare fanilor lui Atletico Madrid

Atletico Madrid a revenit pe drumul cel bun cu o victorie semnificativă sâmbătă seara, învingând Athletic Club cu 1-0 la San Mames. Acum înaintea El Clasico, Atletico este din nou pe locul trei în spatele duo-ului.

Aceasta a fost datorită unui gol obținut de Antoine Griezmann, imediat după pauză. Acum, după ce Atletico Madrid și Barcelona au încheiat o înțelegere permanentă pentru francez, Griezmann a revenit regulat în formația de start.

Vorbind după meci la Diario AS, Griezmann a folosit-o ca o ocazie pentru a transmite un mesaj suporterilor de la Atletico.

„Foarte mândru că am putut să mă reîntorc și să fiu complet un Atletico. Până la urmă vreau să-mi cer iertare, știu că oamenii vor să audă asta din gura mea: îmi cer iertare pentru răul pe care s-ar putea să le fi făcut oamenilor, dar cea mai mare iertare pe care vreau să o cer este pe terenul, dând totul și cu nopți ca în seara asta. Suntem pe calea de urmat, în ciuda faptului că nu am putut învinge Brugge” a spus Antoine.

Citeste si:  Sponsorii o laudă pe Simone Biles după retragere

Mulți sunt încă reticenți să ajungă pe deplin în grațiile lor pe Griezmann după ce s-a jucat cu inimile lui Los Colchoneros cu documentarul său La Decision, înainte de a se muta la Barcelona în vara următoare.